Expoziţia „Caragiale văzut de caricaturiştii lumii”, vernisată la Calafat

La Muzeul de Artă din Calafat, în Sălile Palatului „Marincu”, se deschide astăzi, ora 11.00, expoziţia „Caragiale văzut de caricaturiştii lumii”. Organizată de Asociaţia Caricaturiştilor Profesionişti din România, în colaborare cu Muzeul de Artă din Craiova şi instituţia-gazdă, aceasta cuprinde caricaturi şi desene realizate de artişti din 37 de ţări. Aşa sunt Brazilia, Elveţia, Slovacia, Marea Britanie, Islanda, Chile, Argentina, Indonezia, Iran, Japonia, Canada, SUA ş.a. Invitaţi la vernisaj sunt graficianul Gabriel Bratu şi Florin Rogneanu, directorul muzeului craiovean. Expoziţia „Caragiale văzut de caricaturiştii lumii” a mai poposit până acum în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, fiind prezentată în cadrul Săptămânii Caragiale – eveniment organizat de instituţie în perioada 9-14 octombrie 2012, apoi la Galeria „Artis” a Muzeului Judeţean Olt, iar în februarie-martie a.c. la Casa de Cultură „Amza Pellea” din Băileşti.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.