Forum economic la Calafat

Începutul lunii iunie va aduce la Calafat primul Forum economic realizat pentru promovarea întregii microregiuni Calafat. Organizat de Primăria municipiului Calafat, acesta îşi propune să mediatizeze oportunităti de afaceri locale, mai ales în perpectiva deschiderii podului Calafat - Vidin şi a Parcului Industrial Calafat. Forumul se doreşte şi o punte de legatură între oamenii de afaceri locali şi organizaţii patronale care vor fi prezente cu această ocazie. Municipalitatea locală îşi propune o viziune extinsă, prin care doreşte să prezinte oportunităţile locale în contextul podului şi al vecinătăţii portului Calafat. Colaboratori ai acestui eveniment vor fi un organism patronal, un important fond mutual, Consiliul Judeţean Dolj. Vor participa mai mulţi reprezentanţi ai guvernului, precum şi ministrul Mihai Voicu. Vor fi de asemenea prezenţi şi oameni de afaceri din străinătate interesaţi în special de noul context economic al zonei. Săptămânalul Indiscret va fi unul dintre partenerii media ai evenimentului. (D.G.)

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.