Încă două săptămâni de ploi, însă vreme mai caldă


Prognoza realizata de meteorologi pentru perioada 8-21 aprilie vine cu o veste buna: vremea se va incalzi semnificativ in toate regiunile tarii. Totusi, ploile nu ne parasesc nici in urmatoarele doua saptamani. 

Oltenia

Procesul de incalzire a vremii va fi semnificativ intre 8 si 13 aprilie, valorile diurne crescand de la 8 la 20 de grade. Pe 14 si 15 aprilie se va resimti o usoara racire, temperaturile ajungand la 17 grade, iar in intervalul 16-21 aprilie valorile vor varia in jurul mediei de 18 grade. In timpul noptii, temperaturile vor scadea pana la 3 grade pe 9 aprilie, insa acestea vor creste treptat pana la 8 grade pe 14 aprilie. Va urma o usoara racire, insa in perioada 17-21 aprilie temperatuile vor varia in jurul valorii de 6 grade. Vor fi posibile ploi slabe zilnic pe tot parcursul intervalului, cu anumite intensificari incepand de pe 13 aprilie.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.