Începe săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Săptămâna 1-5 aprilie 2013 este dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului naţional “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, organizat de  Ministerul Educaţiei Naţionale. În această săptămână nu se organizează cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ, ci după un orar special. Scopul programului este să implice toţi elevii şi cadrele didactice care să răspundă intereselor şi preocupărilor acestora, să le pună în valoare talentele şi capacităţile lor în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curricumul naţional, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni diverse, în contexte nonformale.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.