O femeie a ars de vie pe câmp la DesaO femeie în vârstă de 77 de ani şi-a pierdut viaţa, în această după-amiază, într-un incendiu izbucnit în comuna Desa. Pompierii au stabilit, în urma cercetărilor, că femeia a vrut să-şi cureţe terenul de vegetaţia uscată, însă a fost prinsă de flăcări.
Reprezentanţii ISU Dolj au fost solicitaţi, astăzi, în jurul orei 15.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit în comuna doljeană Desa. Echipajele de pompieri au ajuns la faţa locului, au lichidat incendiul, însă au găsit-o decedată în zonă pe Natalia Pasmac, de 77 de ani, din localitate. Potrivit primelor cercetări, se pare că bătrâna a dat foc vegetaţiei, ca să cureţe un teren ce-i aparţinea, însă a fost şi ea cuprinsă de flăcări.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.