Şcolarii sunt chemaţi la cursuri şi sâmbătă, 18 mai


Elevii si profesorii vor merge la şcoală sâmbătă, 18 mai, pentru a recupera orele de curs ce nu se efectuează în data de 3 mai. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj au decis ca ziua de 3 mai să fie recuperată pe data de 18 mai. Hotărârea a fost luată de Consiliul de Administraţie al ISJ Dolj ce a avut loc marţi, 23 aprilie. Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit modalitatea de recuperare a cursurilor care nu se efectuează în unităţile de învăţământ preuniversitar în perioada 1-6 mai, ca urmare a aplicării prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 79/2013.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.