News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Acţiuni ale pompierilor doljeni

Acţiuni ale pompierilor doljeni

Pe parcursul zilei de marţi, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în 13 cazuri. Astfel, un echipaj al Detaşamentului Pompieri Calafat a intervenit în comuna Ciupercenii Noi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Emil I. În momentul când au ajuns la faţa locului, pompierii au găsit acoperişul locuinţei în flăcări, incendiul propagându-se şi la o anexă gospodărească. Incendiul a fost lichidat, în urma cercetărilor stabilindu-se că totul a pornit de la foc în spaţiu deschis, lăsat nesupravegheat. Un echipaj al Secţiei de Pompieri Băileşti a fost solicitat în comuna Galicea Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria unui localnic.
„Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta în bucătărie, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă. În urma cercetărilor s-a stabilit că flăcările au fost generate de un scurtcircuit electric, în incendiu fiind distrus tavanul bucătăriei şi un frigider”, au declarat reprezentanţii ISU Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu