Acţiuni ale pompierilor doljeni

Pe parcursul zilei de marţi, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în 13 cazuri. Astfel, un echipaj al Detaşamentului Pompieri Calafat a intervenit în comuna Ciupercenii Noi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Emil I. În momentul când au ajuns la faţa locului, pompierii au găsit acoperişul locuinţei în flăcări, incendiul propagându-se şi la o anexă gospodărească. Incendiul a fost lichidat, în urma cercetărilor stabilindu-se că totul a pornit de la foc în spaţiu deschis, lăsat nesupravegheat. Un echipaj al Secţiei de Pompieri Băileşti a fost solicitat în comuna Galicea Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria unui localnic.
„Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta în bucătărie, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă. În urma cercetărilor s-a stabilit că flăcările au fost generate de un scurtcircuit electric, în incendiu fiind distrus tavanul bucătăriei şi un frigider”, au declarat reprezentanţii ISU Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.