News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Arbitru FIFA la derby-ul judeţean, Dunărea Calafat - AS Podariast, ăzi, ora 11

Arbitru FIFA la derby-ul judeţean, Dunărea Calafat - AS Podariast, ăzi, ora 11

Prima confruntare din play-off între principalele contracandidate la locul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a va avea parte de un „judecător” cu acuson FIFA. Astfel, singurul central din Bănie aflat la acest nivel, Sebastian Colţescu, va fluiera meciul de astăzi, ora 11, de la Calafat, între Dunărea şi AS Podari. El va fi ajutat de asistenţii Adrian Popescu şi Cristian Nicola, iar observatori au fost delegaţi Marian Ezaru, şi Ciry Mayer. În cele două meciuri directe din sezonul regulat, Calafatul şi Podariul au câştigat pe teren propriu cu 1-0. Şi cealaltă dispută din etapa a treia a play-off-ului, Prometeu Craiova – CSO Filiaşi, va avea la centru un arbitru de valoare, Cătălin Găman. El va fi asistat de Constantin Mihai şi Amedeo Stanciu la partida programată la ora 11 pe stadionul „Electroputere”, la care observatori au fost delegaţi Costică Donose şi Ion Dumitrică.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu