Arbitru FIFA la derby-ul judeţean, Dunărea Calafat - AS Podariast, ăzi, ora 11

Prima confruntare din play-off între principalele contracandidate la locul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a va avea parte de un „judecător” cu acuson FIFA. Astfel, singurul central din Bănie aflat la acest nivel, Sebastian Colţescu, va fluiera meciul de astăzi, ora 11, de la Calafat, între Dunărea şi AS Podari. El va fi ajutat de asistenţii Adrian Popescu şi Cristian Nicola, iar observatori au fost delegaţi Marian Ezaru, şi Ciry Mayer. În cele două meciuri directe din sezonul regulat, Calafatul şi Podariul au câştigat pe teren propriu cu 1-0. Şi cealaltă dispută din etapa a treia a play-off-ului, Prometeu Craiova – CSO Filiaşi, va avea la centru un arbitru de valoare, Cătălin Găman. El va fi asistat de Constantin Mihai şi Amedeo Stanciu la partida programată la ora 11 pe stadionul „Electroputere”, la care observatori au fost delegaţi Costică Donose şi Ion Dumitrică.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.