Dezinsecţie pentru vegetaţia stradală din Calafat - Vineri - 3 mai 2013.. Pe 8 mai se va face cu elicopterul


Vineri, 3 mai, Primaria Calafat a parcurs o primă etapă a dezinsecţiei împotriva tantarilor , muştelor, ploşniţelor şi căpuşelor. Administratia locala a ales metoda terestră,  cu atomizoare si tunuri de fum letal pentru insectele care împânzesc zonele verzi ale municipiului. Au fost folosite două substanţe, Ciperchim şi Penta , care au cea mai mare eficienţă, fiind inofesive pentru om. Operaţiune s-a făcut de către o firmă specializată, dotată cu echipamente profesionale atât în ceea ce priveşte segmental ethnic tehnică cât
şi cel de protecţie.
Pe data de 8 mai se va continua cu o a doua etapă, cea aeriană când insecticidal va fi pulverizat cu un elicopter dotat special pentru acest tip de operaţiuni. Ne-am dori ca după aceste două etape, calafetenii să se poată plimba fără a mai fi terorizaţi de ţînţari sau alte insecte care le strică buna dispoziţie. Amintim că a fost curăţată şi zona debarcader deoarece se pare că încet încet acest colţ de paradis îşi recapătă interesul pentru calafeteni. Începând cu această această vară se vor face  investiţii ca Debarcaderul să devină un punct de atracţie pentru această zonă.

Sursa:actualitateacalafeteana.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.