News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

LOREDANA A FĂCUT UN MEGA SHOW LA CALAFAT SÂMBĂTĂ SEARA - VIDEO

LOREDANA A FĂCUT UN MEGA SHOW LA CALAFAT SÂMBĂTĂ SEARA - VIDEO

Binecunoscuta artistă Loredana a susţinut pe scena amplasată în Centrul Civic din Calafat un spectacol de poveste. Calafetenii s-au bucurat 90 de minute de hiturile cântăreţei care a interpretat atât melodiile noi promovate în media dar şi alte cântece vechi, lăutăreşti, adaptate stilului deja consacrat al Loredanei. Îmbinările de stiluri muzicale şi ritmurile alerte au creat o atmosferă incendiară pentru miile de calafeteni adunaţi în Centrul Civic. Artista a mulţumit organizatorilor şi în special Primarului Mircea Guţă pentru căldura cu care a fost primită şi atmosfera excepţională. După încheierea concertului mai mulţi fani au primit autografe din partea artistei.
                                                                     VIDEO
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

1 Disqus: