Poiana Mare: Sărbătoarea Salcâmului / Primarul Marin Vintilă: „Am dovedit încă o dată că suntem o forţă organizatorică în regiune” 14 mai 2013


Devenită o adevărată tradiţie în Poiana Mare, Sărbătoarea Salcâmului s-a organizat şi în acest an, în data de 12 mai, fiind dedicată înfloririi atât de frumoase a acestui copac. Desfăşurată în frumosul şi pitorescul cadru natural oferit de Pădurea Ilaru, din imediata apropiere a comunei, într-o poiană înconjurată de salcâmi înfloriţi, manifestarea a strâns o mulţime de oameni ai locului, încă de la primele ore ale dimineţii. Vremea a fost perfectă şi a ţinut întrutotul cu participanţii, care la orele prânzului se ridicau, după aprecierile noastre, la circa 3.000 persoane. Veniţi împreună cu familia, cu prieteni sau cu cei dragi, poienarii ca şi cei din satele apropiate s-au bucurat împreună, savurând un grătar şi o bere rece, completate de o plimbare în aer liber. De asemenea, copiii au fost în lumea lor, încercând toate tiribombele din micul parc de distracţii de la Ilaru.

„Am primit vizita unor importanţi oameni politici din arcul guvernamental”

Şi de această dată, organizator şi amfitrion al petreceri câmpeneşti a fost primarul comunei Poiana Mare, Marin Vintilă, care, cu această ocazie, a menţionat faptul că, deşi a concurat cu Zilele Calafatului şi cu Sărbătoarea Salcâmului organizată de comuna Desa, Poiana Mare a dovedit încă o dată că este o forţă organizatorică în regiune, reuşind să adune la această tradiţională manifestare câteva mii de persoane, care s-au bucurat de o vreme deosebita şi de reîntâlnirea cu prietenii şi cu cei dragi.

“Am primit şi vizita unor importanţi oameni politici din arcul guvernamental, parlamentari, miniştri, precum şi din cadrul administraţiei centrale a judeţului Dolj, fapt care ne bucură, oferindu-ne încă o dată mulţumirea faţă de lucrul bine făcut. De asemenea, am primit şi vizita unor prieteni ai comunei noastre, din Serbia şi Bulgaria, oaspeţi dragi nouă, care au trăit aceste moment deosebite alături de noi, într-un loc mirific, natural şi unic în zonă. Mă bucur că poienarii, oameni harnici şi gospodari, s-au au petrecut cu aceasta ocazie, încărcându-şi bateriile pentru muncile ce au început deja, anunţând încă de pe acum un an bogat”, a precizat primarul Marin Vintilă.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.