Start la distracţie în Calafat


Patru zile de sărbătoare la Calafat. În perioada 9 - 12 mai, calafetenii sărbătoresc Zilele Municipiului.
Astăzi are loc deschiderea oficială a festivităţilor, iar pe parcursul zilei vor fi organizate mai multe concursuri şi activităţi şcolare. Spre seară, locuitorii municipiului sunt invitaţi la spectacole de muzică populară şi dans. Vineri manifestările vor continua în acelaşi tonus, iar sâmbătă va fi punctul culminant al Zilelor Municipiului Calafat.

În oraşul de la Dunăre sunt aşteptaţi invitaţi de seamă din Dolj, dar şi din mai multe ţări, precum Olanda, Germania şi Italia. Sâmbătă seara, la Calafat vor concerta trupa Fly Project şi Loredana. Zilele Municipiului se vor încheia duminică seara, cu spectacole susţinute de Corina şi Andra şi un spectaculos foc de artificii.


PROGRAMUL ZILELOR MUNICIPIULUI CALAFAT 9 - 12 MAI 2013


Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.