Advertisement

VIZITA ISTORICA LA COLEGIUL TEHNIC ,,Stefan Milcu " , VINERI 31.05.2013

Calafat News
joi, mai 30, 2013 | 08:27 Last Updated 2013-05-30T05:27:29Z

Vineri ,31.05.2013 ora 14.30 conducerea, cadrele didactice  si elevii de la Colegiul Tehnic ,,Stefan Milcu " vor primii vizita Altetei Sale Regale, Principele Nicolae al III-lea in ordinea succesiunii la Tronul Romaniei in cazul in care Monarhia ar fi instaurata in tara noastra.
Alteta sa regala, principele Nicolae, se muta definitiv in Romania. Nepotul Regelui Mihai va prelua o parte din atributiile publice ale Casei Regale si pentru asta va locui in permanenta in tara noastra.

Tanarul de 27 de ani a fost prezent la toate evenimentele importante ale familiei regale, din ultimii ani.
Este nonconformist si desi este al treilea pe linia mostenitorilor coroanei romanesti, pana acum a dus o viata de om obisnuit, in Marea Britanie.
Printul Nicolae si bunicul sau, Regele Mihai, au o relatie tot mai puternica pe zi ce trece.
Informatia a fost confirmata de alteta sa in vara anului trecut, la nunta varului sau, printul Wiliam al Marii Britanii cu Kate Midleton.
De altfel si relatia sa cu tara noastra a fost tot mai stransa in ultimii ani. In 2010, printul Nicolae a fost decorat de bunicul sau la Palatul Elisabeta si a facut turul Romaniei

Intreaga suflare a liceului este conectata la acest eveniment de inalta tinuta si pregatita sa-i ofere Altetei Regale si Sotiei Sale , o primire placuta care se va incheia cu o vizita la monumentul Independentei , acolo unde la 1877 a fost prezent strabunicul Altetei Sale Regale ,Principele Carol I, care a rostit celebrele cuvinte ,,Asta-i muzica ce-mi place " in momentul in care a auzit canorada bateriei romanesti ce bombarda Cetatea Turceasca de la Vidin .

Sursa:http://adevaruldecalafat.blogspot.ro/
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • VIZITA ISTORICA LA COLEGIUL TEHNIC ,,Stefan Milcu " , VINERI 31.05.2013

Trending Now

Advertisement