News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

FCC a predat podul Vidin-Calafat de la supravegherea de constructii

FCC a predat podul Vidin-Calafat de la supravegherea de constructii

Cu semnarea de astăzi a Legii 15, Contractantul compania de pod peste Dunăre, Vidin-Calafat, FCC Construccion, a predat podul de la Inginer (de Supraveghere in constructii) a proiectului.

   Părţle preluate sunt: elementele de susținere ale podului (cele 12 piloni), cele trei contraforturi, abordarea de cale ferată pentru a podul, rutier și a drumurilor apropiate de cale ferată, cu toate suprastructura - cale ferată și a catenarei, pavarea drumurilor , sistemele de drenaj, cu semne de circulație, a unor parapeți, balustrade, bariera de cale ferată și etc

   Înainte de semnarea Actului 16 în partea de jos inele / diafragme de protecție / de protecție impact vaselor la danele РВ11 și РВ12 vor fi construite, ca și construcția lor la acest moment este împiedicată de apele ridicate ale Dunării. Rockfilling în jurul celor opt piloni de pod în canal non-navigabil al fluviului se completează, iar albia râului în jurul exprimate grămezi in-situ de chei РВ9, РВ10, РВ11 și РВ12 în canalul navigabil al Dunării va fie fortificate. Fortificatia se face într-o zonă de 52 la 36 m în jurul fiecare dintre cele patru piloni împotriva proceselor de eroziune care apar din cauza vitezei dublu a crescut de debitul de apă jurul acestor depozite. Elemente de filtrare, pietre mici și mari vor fi plasate în serie, la un strat de 1, 6m. De asemenea, a fost consolidat al băncii la bontul de A3, în cazul în care podul se află pe malul românesc.

   După semnarea Actului 16, pod peste Dunăre, Vidin-Calafat va fi predat statului.

 2013, de la 20:00 pe 6 iunie 2013, Station feroviar de marfa - sfârșitul Vidin de pod peste Dunăre, Vidin-Calafat va fi aplicat de înaltă tensiune de 25.000 de volți permanent. Va fi parte alimentat de rețea de contact în secțiunea electrificat din stația de încărcare a liniei I pentru a urmări V (inclusiv), la finalul clasei a podului 13 142. Presiunea va rămâne în permanentă și va fi dezactivată numai atunci când aveți nevoie pentru a fi de operare pe o distanță mai mică de 2,5 m de la părți ale catenarei în tensiune.

MAI MULTE POZE GĂSIŢI AICI.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu