“Gaură” de zeci de milioane la Oficiul Poştal Băileşti

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Reprezentanţii Oficiului Poştal Băileşti, din cadrul Direcţiei Regionale de Poştă Craiova, s-au trezit cu o lipsă în gestiune de 27.00 0 lei. Constatarea s-a făcut joi, când s-au apucat să distribuie banii Oficiilor Poştale arondate şi s-au trezit că nu le ajung. După ce au încercat să vadă de unde este lipsa şi nu au reuşit, ieri după-amiază reprezentanţii conducerii Oficiului Poştal Băileşti au depus o plângere la Poliţie, anunţând că s-a înregistrat o lipsă în gestiune de 27.000 de lei şi solicitându-le poliţiştilor să descopere cum au dispărut banii. „Într-adevăr, astăzi (n.r. – ieri), la Poliţia Băileşti a fost primită o sesizare din partea reprezentanţilor Poştei Române, mai exact ai Oficiului Poştal Băileşti, prin care ne anunţau că din gestiunea unităţii s-a constatat lipsa sumei de 27.000 lei şi nu s-a putut stabili cum au dispărut banii. A fost înregistrat un dosar în care au fost demarate cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt”, ne-a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Cum nu este vorba despre vreun poştaş care să fi fost tâlhărit, poliţiştii urmează să-i audieze pe toţi angajaţii Oficiului Poştal care au avut acces la bani.

Sursa:www.cvlpress.ro

Un comentariu

  1. Vineri - 5 iulie : Eveniment muzical la malul Dunarii !!!
    http://plajabascov.blogspot.ro/
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.