News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

“Gaură” de zeci de milioane la Oficiul Poştal Băileşti

“Gaură” de zeci de milioane la Oficiul Poştal Băileşti

Reprezentanţii Oficiului Poştal Băileşti, din cadrul Direcţiei Regionale de Poştă Craiova, s-au trezit cu o lipsă în gestiune de 27.00 0 lei. Constatarea s-a făcut joi, când s-au apucat să distribuie banii Oficiilor Poştale arondate şi s-au trezit că nu le ajung. După ce au încercat să vadă de unde este lipsa şi nu au reuşit, ieri după-amiază reprezentanţii conducerii Oficiului Poştal Băileşti au depus o plângere la Poliţie, anunţând că s-a înregistrat o lipsă în gestiune de 27.000 de lei şi solicitându-le poliţiştilor să descopere cum au dispărut banii. „Într-adevăr, astăzi (n.r. – ieri), la Poliţia Băileşti a fost primită o sesizare din partea reprezentanţilor Poştei Române, mai exact ai Oficiului Poştal Băileşti, prin care ne anunţau că din gestiunea unităţii s-a constatat lipsa sumei de 27.000 lei şi nu s-a putut stabili cum au dispărut banii. A fost înregistrat un dosar în care au fost demarate cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt”, ne-a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Cum nu este vorba despre vreun poştaş care să fi fost tâlhărit, poliţiştii urmează să-i audieze pe toţi angajaţii Oficiului Poştal care au avut acces la bani.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

1 Disqus:

  1. Vineri - 5 iulie : Eveniment muzical la malul Dunarii !!!
    http://plajabascov.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere