News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Liga 4: Brigadă de Liga 1 la finala campionatului

Liga 4: Brigadă de Liga 1 la finala campionatului

Comisia Județeană Dolj de Arbitri a anunțat brigada de arbitri care va oficia partida care va decide titlul de campioană județeană și implicit echipa care va repreyenta Doljul la meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3 împotriva echipei Recolta Dănceu, campioana din Mehedinți.

Astfel, Sebastian Colțescu va fi la centru, ajutat de arbitri asistenți Daniel Mitruți și Adrian Popescu, rezervă fiind George Găman. Observatorii partidei sunt Ciry Maier pentru partidă și Marian Ezaru pentru arbitri.

Partida AS Podari – Dunărea Calafat va avea loc mâine de la ora 18 și va fi transmisă în format live text de ghidsportiv.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu