News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Linie de autobuz intre Vidin, Calafat, Craiova

Linie de autobuz intre Vidin, Calafat, Craiova

O linie de autobuz care va lega oraşul bulgăresc Vidin de oraşele româneşti Calafat şi Craiova va fi pusă în funcţiune în curând, informează firme transportatoare locale din Bulgaria. Măsura a fost luată după inaugurarea, vineri, a celui de-al doilea pod peste Dunăre, de la Vidin - Calafat. A fost confirmat şi orarul curselor care vor fi efectuate, până la Calafat operând trei autobuze pe zi cu plecare de la Vidin, iar până la Craiova, unul. Preţul biletelor până la Calafat este de 5 leva (circa 2,5 euro), iar de la Vidin la Craiova - 15 leva (în jur de 7,5 euro). Taxa de traversare a podului este de 25 de euro pentru autobuz, într-o singură direcţie. Distanţa de la Vidin la Calafat este parcursă în 15 minuite, iar cea de la Vidin la Craiova, în circa o oră. Până la sfârşitul acestei luni, traversarea autoturismelor pe podul Vidin-Calafat este gratuită.


CURSE DE AUTOBUZE VIDIN - CALAFAT; VIDIN - CRAIOVA ŞI RETUR


VIDIN - CALAFAT ( Autogara Vidin )

ORA PLECARILOR DIN VIDIN - 6:30, 9:00, 11:30, 16:00, 17:00.CALAFAT - VIDIN (Autogara Calafat)

ORA PLECARILOR DIN CALAFAT - 9:40, 10:10, 12:00, 17:30, 20:10VIDIN - CRAIOVA - Autogara Nord (Pelendava SA)

ORA PLECARILOR - 8:30, 18:30.PREŢUL BILETELOR:

CALAFAT VIDIN - 12 RON (DUS)  -  22 RON (DUS - ÎNTORS)

CRAIOVA - VIDIN  - 35 RON (DUS)  -  65 RON (DUS - ÎNTORS)

CALAFAT - CRAIOVA  -14 RON PLECARE LA ORA 6:40

FIRMA DE TRANSPORT ESTE BULGĂREASCĂ ŞI SE NUMEŞTE EUROTOURING.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu