Preţul la călătoria cu feribotul între Oriahovo şi Bechet va scădea după inaugurarea podului Calafat-Vidin

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Inaugurarea oficială a noului pod peste Dunăre de la Calafat la Vidin, la 14 iunie, ar urma să conducă la o redirecţionare a traficului, motiv pentru care tarifele la transportul cu feribotul între Oriahovo şi Bechet vor scădea în medie cu 20% atât în partea bulgară, cât şi în cea română, a afirmat marţi directorul executiv al complexului de feribot din Oriahovo, Dobri Radev, informează Novinite.

Noile tarife vor intra în vigoare la miezul nopţii pe 15 iunie, a afirmat Dobri Radev, citat de agenţia de ştiri Focus, adăugând că inaugurarea oficială a noului pod peste Dunăre care face legătura între oraşele Calafat şi Vidin a fost programată pentru 14 iunie.

Noile preţuri pentru linia de feribot sunt: autoturisme - 17 euro, camionete - 36 euro, autobuze şi camioane - 40 de euro şi TIR-uri - 79 de euro.

Taxa de trecere peste podul Calafat-Vidin cu autoturismul sau cu camionete de 9 locuri va fi de 6 euro, în timp ce camioanele vor plăti o taxă de 37 de euro, în funcţie de dimensiune şi greutate.

Potrivit informaţiilor apărute pe dnevnik.bg, pe baza datelor companiei bulgare River Shipping, preţul călătoriei pentru transportul cu feribotul între Calafat şi Vidin şi între Nicopole şi Turnu Măgurele sunt mai mari: pentru TIR-uri - 92 de euro şi respectiv 85 de euro, camioane şi autobuze - 58 de euro şi respectiv 54 de euro, şi autoturismele - 23 euro şi respectiv 12 euro.AGERPRES

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.