News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un „oaspete surpriză” va tăia panglica podului dintre Calafat şi Vidin

Un „oaspete surpriză” va tăia panglica podului dintre Calafat şi Vidin

Un invitat-surpriză va inaugura podul Calafat-Vidin, dintre România şi Bulgaria, în cadrul ceremoniei, a anunţat premierul bulgar Plamen Oresharski, citat de Novinite.

„Credeţi-mă, această persoană nu voi fi eu, va fi o surpriză”, a spus Oresharski, într-un interviu pentru Darik Radio, acordat sâmbătă. El a confirmat că premierul român Victor Ponta va fi prezent la ceremonie, alături de către Johannes Hahn, Comisar European pentru Politică Regională.

 „Am mai invitat toţi miniştrii bulgari ai transporturilor implicaţi în acest proiect de-a lungul anilor”, a mai afirmat oficialul. Podul este parte a Coridorului Pan-European IV de transport.

Proiectul a fost iniţiat la finele anilor ’90, dar a stagnat. Singurul pod dintre România şi Bulgaria este cel dintre Giurgiu şi Ruse, completat în 1954.

Sursa:adevarul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu