Un „oaspete surpriză” va tăia panglica podului dintre Calafat şi Vidin

Un invitat-surpriză va inaugura podul Calafat-Vidin, dintre România şi Bulgaria, în cadrul ceremoniei, a anunţat premierul bulgar Plamen Oresharski, citat de Novinite.

„Credeţi-mă, această persoană nu voi fi eu, va fi o surpriză”, a spus Oresharski, într-un interviu pentru Darik Radio, acordat sâmbătă. El a confirmat că premierul român Victor Ponta va fi prezent la ceremonie, alături de către Johannes Hahn, Comisar European pentru Politică Regională.

 „Am mai invitat toţi miniştrii bulgari ai transporturilor implicaţi în acest proiect de-a lungul anilor”, a mai afirmat oficialul. Podul este parte a Coridorului Pan-European IV de transport.

Proiectul a fost iniţiat la finele anilor ’90, dar a stagnat. Singurul pod dintre România şi Bulgaria este cel dintre Giurgiu şi Ruse, completat în 1954.

Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.