Acţiuni preventive ale poliţiştilor rutieri în Dolj

Poliţiştii rutieri au organizat şi executat, în cursul zilei de ieri, o acţiune având ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie cauzate de viteză, urmărindu-se totodată şi conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă. 

Poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat împreună cu agenţi rutieri din cadrul Poliţiilor municipale Calafat şi Băileşti în sistem releu cu aparatele radar pe D.N. 56. În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri au fost constatate 73 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 13 390 lei.

Oamenii legii au aplicat 26 sancţiuni pentru viteză neregulamentară, 24 amenzi pentru neportul centurii, iar 9 conducători au fost sancţionaţi pentru folosirea telefonului mobil în timpul mersului.

Sursa:www.craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.