Autorităţile bulgare au solicitat introducerea de restricţii pe podul Vidin-Calafat

Autorităţile bulgare au solicitat introducerea de restricţii pe podul Vidin-Calafat pentru vehicule cu masa totală mai mare de 12 tone, în vederea fluidizării traficului turistic în sezonul estival, informează Agerpres.ro citând un anunţ făcut astăzi de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). "CNADNR informează participanţii la trafic că autorităţile bulgare au solicitat ca, în scopul fluidizării traficului turistic în sezonul estival şi pentru protejarea infrastructurii rutiere a podului Vidin - Calafat, în perioada 5 iulie 2013 - 30 septembrie 2013, să fie restricţionată circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare (MTMA) de 12 tone şi mai mult de două axe", se arată în comunicat. Restricţia de circulaţie ar urma să se aplice vineri, între orele 16:00 - 22:00 şi duminică, între orele 14:00 - 22:00.

De asemenea, autorităţile bulgare au solicitat ca, în zilele în care temperatura atmosferică depăşeşte 35 de grade Celsius să fie restricţionată circulaţia vehiculelor cu MTMA mai mare de 20 tone, în zona de frontieră Calafat - Vidin.

Restricţii de circulaţie pe DN 56 Craiova - Calafat

CNADNR recomandă participanţilor la trafic să îşi programeze perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă astfel încât să fie respectate intervalele orare restricţionate şi să evite staţionarea în zona punctului de frontieră, precum şi pe DN 56 Craiova - Calafat, deoarece pe acest tronson se execută lucrări de reabilitare a carosabilului şi sunt instituite restricţii de circulaţie.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.