Latest

latest

Autoturism BMW X6 furat din Republica Moldova, depistat la Calafat

luni, 15 iulie 2013

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat, sâmbătă, 13 iulie, un autoturism marca BMW X6, în valoare de aproximativ 120.000 de lei, care figura ca fiind furat din Republica Moldova. 

Cetăţeanul bulgar Ventsisslav  U., în vârsta de 34 ani, care conducea un autoturism marca BMW X6 cu numere de înmatriculare nemţeşti, s-a prezentat sâmbătă la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru a efectua formalităţile de frontieră . În urma verificării specifice în bazele de date, poliţiştii au constat că autoturismul figurează ca fiind furat din Republica Moldova.

Lucrătorii de la frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 119.700 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj.

„Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 119.700 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj”, au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră Dolj.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!