Autoturism BMW X6 furat din Republica Moldova, depistat la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat, sâmbătă, 13 iulie, un autoturism marca BMW X6, în valoare de aproximativ 120.000 de lei, care figura ca fiind furat din Republica Moldova. 

Cetăţeanul bulgar Ventsisslav  U., în vârsta de 34 ani, care conducea un autoturism marca BMW X6 cu numere de înmatriculare nemţeşti, s-a prezentat sâmbătă la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru a efectua formalităţile de frontieră . În urma verificării specifice în bazele de date, poliţiştii au constat că autoturismul figurează ca fiind furat din Republica Moldova.

Lucrătorii de la frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 119.700 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj.

„Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 119.700 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj”, au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.