Calafat: Amenința cu sabia de metal că nu primea de băut ,,La căpitanul”

Un echipaj mobil al subunităţii Calafat, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, a fost sesizat vinerea trecută cu privire la un cetățean, vădit turmentat, care amenința cu o armă albă persoane aflate în bar, nemulțumit că nu primea de băut.

Vineri, 26 iulie 2013, în jurul orei 20.40, un echipaj mobil al subunităţii Calafat, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, a fost sesizat prin Serviciul Unic de Apeluri de Urgenţă 112, de către C. A. din Calafat, judeţul Dolj, cu privire la faptul că în incinta barului ,,La căpitanul” din localitate, se află o persoană în stare vădită de ebrietate care are asupra sa, la vedere, o armă albă, cu care ameninţă persoane aflate în incinta barului. Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că numitul Z. A., din Calafat, pe motiv că a fost refuzat să fie servit cu băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu o sabie din metal confecţionată artizanal atât pe barman. cât şi pe membrii familiei acestuia aflaţi în bar. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,port, fără drept, în locurile şi împrejurările  în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, a cuţitului etc.”, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de ,,ameninţare”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 Cod Penal, actele de constatare urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.