Cetăţean bulgar cu carte de identitate falsă depistat la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o persoană de sex feminin, cetăţean bulgar, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească falsă.

În data de 26.07.2013, ora 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind pe jos, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.
Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals. În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este Jivkoya C., cetăţean bulgar, în vârstă de 22 ani. Aceasta a declarat că a procedat astfel deoarece şi-a pierdut documentele de identitate în Belgia.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals şi tentativă de trecere ilegala a frontierei de stat. 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.