Cetăţean pakistanez depistat la Calafat cu paşaportul fratelui său

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară fosindu-se de paşaportul fratelui său.  

În data de 29.07.2013, ora 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Citroen o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport pakistanez şi un permis de şedere în Germania.
Procedând la verificarea documentelor, echipa mixtă formată din poliţiştii de frontieră români şi bulgari a constatat că acestea aparţin altei persoane.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul pakistanez Waqas H., în vârstă de 26 ani. Acesta a declarat că s-a folosit de documentele fratelui său cu scopul de a ajunge în Germania în căutarea unui loc de muncă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.