News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean pakistanez depistat la Calafat cu paşaportul fratelui său

Cetăţean pakistanez depistat la Calafat cu paşaportul fratelui său

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară fosindu-se de paşaportul fratelui său.  

În data de 29.07.2013, ora 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Citroen o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport pakistanez şi un permis de şedere în Germania.
Procedând la verificarea documentelor, echipa mixtă formată din poliţiştii de frontieră români şi bulgari a constatat că acestea aparţin altei persoane.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul pakistanez Waqas H., în vârstă de 26 ani. Acesta a declarat că s-a folosit de documentele fratelui său cu scopul de a ajunge în Germania în căutarea unui loc de muncă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu