Craiova are două echipe, dar ambele preferă exilul / CS Universitatea se antrenează Bucureşti, echipa lui Mititelu va juca la Severin

Eric Lincar a condus aseară, în capitală, prima şedinţă de pregătire a echipei care va evolua pe „Ion Oblemenco” în sezonul următor

Echipa lui Adrian Mititelu va reveni, după 3 ani, pe stadionul „Municipal” , acolo unde intenţionează să dispute meciurile din Liga a II-a. După ce a primit interdicţie pe arena „Ion Oblemenco”, Mititelu obţinuse aprobarea Consiliului Local din Petroşani, pentru a utiliza stadionul „Jiul” din localitate, contra sumei de 1.000 de dolari pe meci, plus un sfert din încasările pe bilete. Suporterii din Petroşani au împânzit însă oraşul în ultimele zile cu afişe de protest contra acestei decizii, mesajul pentru Mititelu fiind: „Mititelu, în Petroşani nu te vrem pe tine, ne faci oraşul de ruşine!”. Astfel, finanţatorul şi-a schimbat optica şi a făcut demersurile pentru revenirea în oraşul de la Dunăre, acolo unde echipa sa a mai jucat în returul sezonului 2009-2010. Comtractul de închiriere este pentru doi ani de zile, iar cel care a acordat credit pentru relocarea clubului lui Mititelu este primarul Severinului, Constantin Gherghe. „Fotbal Club Universitatea Craiova anunţă suporterii săi că astăzi a încheiat un contract pe 2 ani cu Municipiul Severin pentru închirierea stadionului muncipal în vederea desfăşurării meciurilor din campionat. Astfel, conform contractului de închiriere încheiat astăzi pentru cel puţin 2 ani capitala Olteniei se mută la Severin. Pe această cale Fotbal Club Universitatea Craiova mulţumeşte public Municipului Severin şi, în special, domnului primar Constantin Gherghe care a rămas acelaşi prieten şi susţinător al Universităţii Craiova.  Prin urmare, în acest moment Universitatea Craiova are la dispoziţie 2 stadioane din România unde poate evolua, cel de la Petroşani şi cel de la Severin” anunţă Mititelu pe site-ul său. Cu această ocazie, echipa a lansat noul imn al echipei, care se încheie astfel: „Hai Universitatea, hai Craiova, aici, la Severin, noi te iubim!”

CS Universitatea s-a reunit la Mogoşoaia

Formaţia Clubului Sportiv Universitatea Craiova s-a reunit ieri după-amiază, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Băieţii lui Lincar au ratat însă vizita medicală, deoarece la Centrul de Medicină Sportivă au avut prioritate echipele Concordia Chiajna şi Rapid Bucureşti, are sâmbătă vor disputa un baraj pentru rămânerea în Liga I. În timp ce Mititelu îşi mediatizează fiecare mişcare, fie ea şi artificială, cei de la CS Universitatea Craiova încearcă să fie cât mai discreţi, în special în privinţa lotului de jucători, baricadându-se practic în cantonamentul de la Mogoşoaia, presa şi simpatizaţii neavând acces. Printre gardurile complexului FRF au răzbătut însă numele jucătorilor pe care Eric Lincar i-a avut la dispoziţie la prima şedinţă de pregătire. Cele mai cunoscute ar fi cele vehiculate deja, Florian Pârvu, Ramses Gado, Lucian Pârvu, Marian Cârjă. Craiovenii din lot sunt Lucian Pârvu, veteranul atacant care a mai evoluat în Bănie, la Extensiv şi Universitatea, şi Ionuţ Cioinac. CS Universitatea are în componenţă deja şi câţiva fotbalişti străini, sârbii Brac şi Ljubinkovic şi senegalezul Ousmane Gueye (ex Pandurii, Dunărea Galaţi), fratele lui Mansour Gueye care a evoluat la Poli Timişoara. În perioada următoare, de pregătire în Bucureşti, în stagiul montan şi cel din Serbia şi până la startul Ligii a II-a, în luna septembrie, lotul urmează să mai sufere modificări. Totuşi, într-o conferinţă de presă programată duminică la prânz, la Sala Polivalentă, conducătorii şi antrenorii CS Universitatea Craiova, însoţiţi de doi jucători, ar trebui să prezinte primele informaţii oficiale despre componenţa şi programul detaliat al lotului.

Jucătorii CS Universitatea Craiova, prezenţi la reunirea de la Mogoşoaia

Bojan Brac (portar, 24 de ani, de la Hajduk Kula, Serbia), Florian Pârvu (mijlocaş dreapta, 22 de ani, CSM Rm. Vâlcea), Zoran Ljubinkovic (fundaş stânga, 31 de ani, fost la Petrolul şi Oţelul), Ramses Gado (fundaş dreapta, 31 de ani, CSMS Iaşi), Sebastian Remeş (stoper, 21 de ani, Honved Budapesta), Gabriel Precup (27 de ani, mijlocaş central, ex-FC Caracal, Alro Slatina şi FCM Târgu Mureş), Amet Engin (21 de ani, mijlocaş, Farul), Enache Câju (30 de ani, mijlocaş ofensiv, Delta Tulcea), Cristian Ganea (21 de ani, mijlocaş stânga, ex-Mallorca B, Santaniy – Tercera Division, FCM Târgu Mureş), Adrian Ionescu (28 de ani, mijlocaş, ex-Oţelul şi U Cluj), Lucian Pârvu (31 de ani, atacant, fost jucător la Universitatea Craiova, Extensiv, Ergotelis, Jiul, Gloria Bistriţa, Pandurii, CSM Vâlcea, CS Otopeni), Alexandru Buhuşi (23 de ani, mijlocaş, ex Poli Iaşi, Petrolul,Chimia Brazi), Răzvan Gorovei (19 ani, CSMS Iaşi), Ousmane Gueye (18 ani, atacant, fost la Oţelul), Bogdan Marian Scarlat (25 de ani, stoper, Delta Tulcea), Marian Cârjă (26 de ani, fundaş dreapta, ex Oţelul, Petrolul, Delta Tulcea), Ovidiu Cherciu (19 ani, fundaş central, Pandurii, Petrotub Roman), Cristian Bardu (33 de ani, mijlocaş, CS Otopeni, Callatis), Ionuţ Cioinac (22 de ani, mijlocaş, Fortuna Brazi).

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.