Din cauza vitezei s-a „înfipt” cu mașina în copac şi a fugit. Un tânăr de 16 ani a fost rănit în accident

Un tânăr de 18 ani, din Ciupercenii Noi, este cercetat penal după ce a provocat un accident, ieri după-amiază și a fugit. Din cauza vitezei excesive, tânărul s-a „înfipt” cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului, în urma impactului fiind rănit un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, ieri după-amiază, în jurul orei 16.45, Eugen Marinescu de 18 ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism Ford Escort pe strada Dispensarului, din localitate, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un copac de pe marginea drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind găsit la domiciliul său, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În accident a fost rănit Alexandru T., de 16 ani, din Calafat, pasager în autoturism, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, pentru îngrijiri medicale, medicii stabilind că a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, contuzie cerebrală, și multiple excoriații.

„În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.