FC U Craiova, cantonament la Calafat

Ca să dea jos caloriile acumulate după chermeza de luni seară, Adrian Mititelu îşi duce jucătorii în cantonament la Dunăre.

FC Universitatea Craiova se pregăteşte să plece în primul cantonament. Echipa se va deplasa la Calafat chiar în această seară, după antrenamentul programat la ora 18, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Lotul va fi cazat la hotelul Amfiteatru, deţinut de Gică Popescu.

Cantonamentul la Calafat va dura până pe data de 3 august. Elevii lui Nicolo Napoli vor reveni apoi la Craiova, iar pe data de 6 august vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire în Austria, unde vor sta până pe 23 august.

Sursa:www.micapi.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.