FC Universitatea Craiova, din nou în iarbă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
La capătul unei meci antrenant, “albii” s-au impus în faţa “albaştrilor” cu scorul de 5-3. 
Echipa fanion a Olteniei, FC Universitatea Craiova, a disputat ieri-seară, la Calafat, primul meci de fotbal după doi ani. A fost un meci-şcoală, la care tehnicianul Nicolo Napoli a împărţit lotul în două echipe: “albii” împotriva “albaştrilor”. Echipele au fost conduse, din teren, de Dorel Stoica sau Ovidiu Stoianof (“albii”), în vreme ce la “albaştri” au evoluat Cornel Frăsineanu sau Robert Săceanu. “Centralul” partidei a fost Dragoş Bon.

Tehnicianul Nicolo Napoli a avut şi rolul de tuşier, dar nu a uitat că este antrenorul ambelor echipe şi i-a coordonat pe jucători la fiecare fază. Prima repriză a fost dominată de “albi”, care au reuşit să întoarcă rezultatul de la 0-1 la 4-1. În repriza a doua, “albaştrii” au trecut la timona jocului, apropiindu-se la un gol. “Albii” au punctat şi ei, aşa că partida s-a încheiat cu scorul de 5-3. Chiar dacă a fost doar un meci-şcoală, “albii” şi “albaştrii” nu au făcut rabat de la efort. Nu a lipsit încrâncenarea, centralul Bon fluierând de mai multe ori faulturi şi dictând lovituri libere. La meci a fost prezent şi finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. Mai mulţi suporteri i-au spus acestuia “să nu îi ierte pe cei de la FRF şi LPF”.

Directorul executiv al FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, s-a declarat încântat de condiţiile pe care Universitatea Craiova le-a întâlnit în cantonamentul de la Calafat:
Le mulţumim fraţilor Cătălin şi Leo Gagiu, de la SC Macedonin Trans SRL, pentru condiţiile excelente de care FC Universitatea Craiova a beneficiat.

Trei jucători noi au sosit la echipă

La meciul de aseară au participat şi ultimii sosiţi la echipă. Este vorba despre Steven Ahoua, Marko Jaksic şi Roman Alin (portar). De asemenea, în vederea echipei se mai află şi jucătorul Mădălin Puţintelu.

Sursa:www.editie.ro
















Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.