Latest

latest

FC Universitatea Craiova, din nou în iarbă

luni, 29 iulie 2013

/ by Calafat News
La capătul unei meci antrenant, “albii” s-au impus în faţa “albaştrilor” cu scorul de 5-3. 
Echipa fanion a Olteniei, FC Universitatea Craiova, a disputat ieri-seară, la Calafat, primul meci de fotbal după doi ani. A fost un meci-şcoală, la care tehnicianul Nicolo Napoli a împărţit lotul în două echipe: “albii” împotriva “albaştrilor”. Echipele au fost conduse, din teren, de Dorel Stoica sau Ovidiu Stoianof (“albii”), în vreme ce la “albaştri” au evoluat Cornel Frăsineanu sau Robert Săceanu. “Centralul” partidei a fost Dragoş Bon.

Tehnicianul Nicolo Napoli a avut şi rolul de tuşier, dar nu a uitat că este antrenorul ambelor echipe şi i-a coordonat pe jucători la fiecare fază. Prima repriză a fost dominată de “albi”, care au reuşit să întoarcă rezultatul de la 0-1 la 4-1. În repriza a doua, “albaştrii” au trecut la timona jocului, apropiindu-se la un gol. “Albii” au punctat şi ei, aşa că partida s-a încheiat cu scorul de 5-3. Chiar dacă a fost doar un meci-şcoală, “albii” şi “albaştrii” nu au făcut rabat de la efort. Nu a lipsit încrâncenarea, centralul Bon fluierând de mai multe ori faulturi şi dictând lovituri libere. La meci a fost prezent şi finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. Mai mulţi suporteri i-au spus acestuia “să nu îi ierte pe cei de la FRF şi LPF”.

Directorul executiv al FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, s-a declarat încântat de condiţiile pe care Universitatea Craiova le-a întâlnit în cantonamentul de la Calafat:
Le mulţumim fraţilor Cătălin şi Leo Gagiu, de la SC Macedonin Trans SRL, pentru condiţiile excelente de care FC Universitatea Craiova a beneficiat.

Trei jucători noi au sosit la echipă

La meciul de aseară au participat şi ultimii sosiţi la echipă. Este vorba despre Steven Ahoua, Marko Jaksic şi Roman Alin (portar). De asemenea, în vederea echipei se mai află şi jucătorul Mădălin Puţintelu.

Sursa:www.editie.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!