Grup de hoţi destructurat de poliţişti din Calafat

Poliţiştii calafeteni au definitivat cercetările într-un dosar penal privind furturile de şpalieri metalici de pe terenurile cultivate cu viţă-de-vie, aparţinând unei societăţi agricole.

În urma cercetărilor efectuate, autorii au fost identificați în persoana numiţilor G. I., de 16 ani, D. C., de 17 ani, C. Cătălin, de 21 de ani, C. Ionuț, de 21 de ani şi B. Florin, de 19 ani, toţi din comuna Cetate, Dolj.

În perioada aprilie – iunie 2013, autorii au sustras din cultura de viță-devie un număr de circa 350 şpalieri metalici, în valoare de 7200 lei, pe care i-au comercializat ulterior în comuna Salcia, judeţul Mehedinți. Pe numele celor 5 făptuitori s-a întocmit dosar penal pentru săvârşireainfracţiunii de furt calificat, fiind cercetaţi în stare de libertate, în vedereastabilirii întregii activităţi infracţionale şi a recuperării prejudiciului.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.