Legumele ieftine din Romania trec noul pod Calafat-Vidin, spre nemultumirea fermierilor bulgari

Fermieri bulgari din regiunea Vidin au inceput sa stranga semnaturi pentru o petitie care denunta comercializarea in Bulgaria a legumelor ieftine aduse din Romania, relateaza site-ul agentiei Focus citat de Mediafax.

Initiativa le apartine fermierilor din localitatea Kapitanovti, situata in apropierea orasului bulgar Vidin.
Primarul localitatii, Vladinir Aristotelov, este nemultumit ca romani din zona Calafat vin si vand legume in piete din Vidin la preturi mai mici.

Protestul este sustinut si de producatorii din alte localitati.
Noul pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria, de la Calafat-Vidin, care se numeste "New Europe", a fost inaugurat la data de 14 iunie si va fi exploatat de o societate mixta romano-bulgara. Conform estimarilor, peste 100.000 de vehicule ar urma sa traverseze anual podul.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.