News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prima zi cu cod galben de caniculă în Oltenia

Prima zi cu cod galben de caniculă în Oltenia

Începând de astăzi şi până pe data de 30 iulie vremea va deveni caniculară în toate judeţele Olteniei. Conform  Administrației Naționale de Meteorologie vizate de avertizarea cod galben de caniculă sunt vestul, sudul şi local centrul ţării. În aceste regiuni, temperaturile maxime vor depăşi 36...37 de grade, iar în sud-vest, izolat se vor situa în jurul valorii de 39 de grade.Disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 în zonele de câmpie şi local în cele de deal şi podiş.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu