Ţăranii din Calafat strică piaţa în Vidin! Noul pod peste Dunăre îi învrăjbeşte pe grădinarii români cu cei bulgari

Agricultorii bulgari din piaţa din Vidin au împânzit tarabele cu afişe de protest şi vor să blocheze podul peste Dunăre, după ce au rămas fără clienţi.

Odată cu deschiderea noului pod peste Dunăre, bulgarii din apropiere au început să vină la cumpărături în piaţa din Calafat, unde preţurile sunt mai mici şi de opt ori decât cele practicate de precupeţii de la ei din ţară.
“Vânzările noastre s-au prăbuşit după inaugurarea podului. Nu mai avem cumpărători. Din cauza voastră, a românilor“, a spus indignată Milena Dmitrova, o comerciantă din satul Gomotartsi.
În acest timp, ţăranii români care îşi vând produsele în Calafat îşi freacă mâinile: “De când s-a deschis podul, bulgarii vin la noi la cumpărături. Preţurile noastre sunt foarte bune”, ne-a declarat Mioara Toma.
Pieţarii din Vidin au pus mesaje de protest la tarabe împotriva grădinarilor români
Sursa:www.libertatea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.