Latest

latest

Calafat:Au tăiat zidul ca să intre la furat într-un magazin. Acum sunt cercetați penal

joi, 1 august 2013

/ by Calafat News
Doi tineri din Calafat, unul de 16, iar celălalt de 19 ani sunt cercetați penal pentru tentativă de furt calificat după ce, ieri dimineață, au tăiat zidul din spatele unui magazin ca să poată intra la furat. N-au apucat să sustragă din bunurile aflate în interior, pentru că la fața locului au ajuns polițiștii.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri dimineață, la ora 04.07, poliţişti din cadrul Poliţiei Calafat au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada T. Vladimirescu din Calafat. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit că autorii au pătruns în interiorul magazinului prin tăierea unui zid din spatele clădirii, fără a sustrage bunuri. În urma investigaţiilor specifice desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi şi prinşi autorii: D.M., 16 ani şi Popilian M., de 19 ani, ambii din Calafat.

“Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. În continuare se desfăşoară activităţi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet”, a declarat comisar șef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!