Calafat:Au tăiat zidul ca să intre la furat într-un magazin. Acum sunt cercetați penal

Doi tineri din Calafat, unul de 16, iar celălalt de 19 ani sunt cercetați penal pentru tentativă de furt calificat după ce, ieri dimineață, au tăiat zidul din spatele unui magazin ca să poată intra la furat. N-au apucat să sustragă din bunurile aflate în interior, pentru că la fața locului au ajuns polițiștii.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri dimineață, la ora 04.07, poliţişti din cadrul Poliţiei Calafat au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada T. Vladimirescu din Calafat. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit că autorii au pătruns în interiorul magazinului prin tăierea unui zid din spatele clădirii, fără a sustrage bunuri. În urma investigaţiilor specifice desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi şi prinşi autorii: D.M., 16 ani şi Popilian M., de 19 ani, ambii din Calafat.

“Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. În continuare se desfăşoară activităţi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet”, a declarat comisar șef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.