FC U Craiova, meci amical la Balş

FC U Craiova va disputa sâmbătă un nou meci de pregătire în apropierea oraşului. Începând cu ora 18 are loc jocul dintre FC U şi FC Balş, pe stadionul din localitatea olteană. 

Meciul cu FC Balş este al doilea în mai puţin de o lună între cele două echipe. Echipa finanţată de Adrian Mititelu a învins echipa lui Victor Naicu la Calafat, cu scorul de 3 la 1, în perioada în care FC U Craiova se afla cantonată în oraşul de pe malul Dunării. Golurile juveţilor au fost marcare atunci de Claudiu Bălan, Frăsineanu şi Rioşanu.

Sursa:www.micapi.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.