News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

FC Universitatea joacă azi cu Municipal Craiova la ora 18.00, la Calafat

FC Universitatea joacă azi cu Municipal Craiova la ora 18.00, la Calafat

Oficialii formaţiilor craiovene FC Universitatea şi ACS Municipal au reluat discuţiile în privinţa disputării unui joc amical, după ce ieri s-au văzut nevoiţi să amâne confruntarea din pricina sosirii trupului neînsufleţit al marelui fotbalist Costică Ştefănescu în Bănie. „Când am vorbit să jucăm ieri, nu am luat în calcul aducerea lui Costică Ştefănescu. După, când am aflat, am contramandat amicalul. Vom susţine acest joc şcoală cu cei de la Municipal Craiova, fosta CS Apa, astăzi , de la ora 18.00, la Calafat. De asemenea, am reuşit să mutăm partida cu SCM Argeş Piteşti, din faza a IV-a a Cupei României. În loc să jucăm marţi, de la ora 17.30, vom juca de la ora 20.00, în nocturnă, pe stadionul «Nicolae Dobrin». Am făcut cerere la FRF şi, spre surprinderea noastră, a fost acceptată“, a declarat preşedintele FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, pentru GdS.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu