News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

I.S.U Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 5 incendii şi la 24 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă

I.S.U Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 5 incendii şi la 24 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 5 incendii şi la 24 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea a 5 incendii.

         Secţia de Pompieri Băileşti a intervenit în mun. Băileşti, str. Mareşal Averescu, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexe gospodăreşti, proprietatea lui Alexandru M..

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta la anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 80 m2 , cu posibilitatea de propagare la casa de locuit.

Din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 80 m2  , aproximativ 2m3 lemne de foc şi aproximativ 15 ml gard din lemn.

Echipajele de intervenţie din Craiova, Calafat şi Segarcea au intervenit pentru stingerea a 4 incendii de vegetaţie uscată şi mirişte, izbucnite în mun. Craiova (zona Bariera Vâlcii – Centura de Nord) şi pe raza localităţilor Calafat, Işalniţa şi Bârca, unde din cauza focului deschis în spaţii deschise şi a resturilor de ţigară aprinse şi aruncate la întâmplare de către persoane necunoscute, au ars aproximativ 22 ha vegetaţie uscată şi mirişte.

Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Podari, Orodel, Pleniţa şi Brădeşti au intervenit în raioanele lor de intervenţie pentru stingerea a 4 incendii de vegetaţie uscată, unde, din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 31 ha vegetaţie uscată şi mirişte.

S.V.S.U. Filiaşi a intervenit în localitatea Filiaşi, str. Stadion, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, unde, din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a ars îmbrăcămintea dintr-o cameră.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 2 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 4 intervenţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 2 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 4 intervenţii.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.