ACCIDENT DE CIRCULAŢIE MOTAL ÎN POIANA MARE

Astăzi, 8 septembrie,în jurul orei 12.30, a avut loc un accident grav la Poiana Mare pe fondul vitezei excesive şi al neacordării de prioritate.
Cele două maşini implicate în accident au fost un BMW  şi o Toyota înmatriculată în Anglia. Din primele se pare că şoferul BMW-ului a încercat să intre pe DN55 din lateral, lovind Toyota condusă de Ştefan L. care  se deplasa cu o viteză mult peste limita de 50 km, aşa cum am aflat din declaraţiile celor aflaţi la locul accidentulu(peste 100 km). Toyota a fost izbită lateral dreapta, iar din nefericire, la circa o oră după accident, şoferul de 22 de ani din Poiana mare, Ştefan L., a decedat. Nenorocul a făcut ca maşina să aibă volanul pe partea dreaptă, exact acolo unde a avut loc impactul. Şoferul BMW-ului se află şi el în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Municipal din Craiova.

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/

VIDEO



FOTO





Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.