Gheorghe Vană, de 28 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, a fost arestat preventiv pentru că a condus fără permis de conducere

Gheorghe Vană, de 28 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, în formă continuată, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă, propunere promovată Judecătoriei Calafat care a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile. 

În fapt Gheorghe Vană a fost depistat, în noaptea de 24/25.05.2013, la ora 01.00, poliţiştii din Ciupercenii Noi şi Desa, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare intercomunală, l-au depistat pe DJ 553 Calafat-Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  Deasemenea, cel în cauză a fost depistat, la data de 19.06.2013, în comuna Ciupercenii Noi de către poliţiştii din localitate, în timp ce conducea acelaşi autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.