Latest

latest

S-a urcat băută la volan și a provocat un accident în Calafat. Șoferița avea 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat

luni, 9 septembrie 2013

/ by Calafat News
O femeie de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, s-a urcat băută la volan și a provocat un accident de circulație în Calafat. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, iar femeia este acum cercetată penal.
Conform reprezentanților IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 22.00, lucrători din cadrul Poliţiei  Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Cobuz, din localitate, s-a produs un accident rutier soldat numai cu pagube materiale. 

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Maria Tomescu, de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce executa manevra de mers înapoi cu autoturismul său, marca Peugeot, a lovit un Volkswagen parcat, rezultând doar avarierea celor două autovehicule. Polițiștii ajunși la fața locului au testat-o pe femeie cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Celei în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o concentrație alcoolică ce depășește limita legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!