News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

13 migranţi depistaţi la frontieră în ultimele 24 de ore

13 migranţi depistaţi la frontieră în ultimele 24 de ore

Tot astăzi, 11.11.2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în zona adiacentă punctului, o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos şi nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Pentru continuarea cercetărilor persoana în cauză a fost condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu, unde a rezultat că este cetăţeanul sirian Malkea S., în vârstă de 19 ani, care a declarat că dorea să ajungă în Germania.

În data de 10.11.2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipale, au depistat, în apropierea autogării Giurgiu, un grup format din patru persoane care nu îşi justifica prezenţa în zonă. 
S-a procedat la identificarea acestora, ocazie cu care s-a stabilit că bărbaţii sunt 3 cetăţeni iranieni, respectiv 1 afgan cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani. 
La cercetări, cei în cauză au declarat că au trecut frontiera de stat a României, ajutaţi fiind de un bărbat ale cărui date de identitate nu le cunosc, căruia i-au plătit suma de 4.000 dolari de persoană pentru a ajunge în Austria. 

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză şi conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost predate autorităţilor de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa:/www.politiadefrontiera.ro

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu