News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cercetați pentru pescuit cu instrumente interzise

Cercetați pentru pescuit cu instrumente interzise

Miercuri, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 13.45, efective din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Calafat – I.J.J. Dolj, aflate în timpul executării unei misiuni specifice pe raza comunei Ciupercenii Noi, s-au sesizat cu privire la faptul că doi cetăţeni pescuiau în balta Schela, punctul Arceru, cu obiecte interzise de lege. Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestora, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că D.P., de 58 ani şi N.M., de 49 ani, ambii din loc. Desa, deţineau şi pescuiau cu ajutorul a două ţepoaice. Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit cu ţepoaica, faptă prevăzută şi pedepsită de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu