Conducători auto cercetaţi penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Vineri, în jurul orei 17.00, lucrători din cadrul Poliţiei Filiaşi, fiind în serviciul de patrulare pe DN 606 A, în comuna Scăieşti l-au depistat pe A. GABRIEL, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

In cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot vineri, în jurul orei 18.00, lucrători din cadrul Poliţiei Calafat, desfăşurând activităţi de supraveghere şi control trafic pe DN 56 A , în com. Maglavit, l-au pe P. MIRCEA, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 1,50 mg/l , motiv pentru care fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Pe numele acestuia, oamenii legii au intocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracținuii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie alcoolică în sânge mai mare decât limita legală.

În ziua de 23.11.2013, în jurul orei 19,00, lucrătorii Compartimentului Rutier Băileşti, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în comuna Afumaţi, sat Boureni, l-au depistat în trafic pe D. C., de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Sâmbătă, în jurul orei 1900, F. IONUŢ, de 34 ani, fără ocupaţie, din Melineşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN6B, în comuna Melineşti, din cauza consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mersi, intrând în gardul locuinţei numitei Pintea Georgeta. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării alcoolscopice a numitului F. IONUŢ a rezultat o valoare de 0,90mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracținuii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie alcoolică în sânge mai mare decât limita legală.

În noaptea de 23/24.11.2013, la ora 2330, lucrători din cadrul Poliţiei Bechet, cu ocazia executării serviciului de control şi supraveghere al traficului rutier,l-au depistat pe V. VICTOR, de 25 ani, din comuna Daneţi, în timp ce conducea un autoturism pe DC43 în comuna Sadova, având o concentraţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalul Bechet pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei iar pe numele acestuia s-a intocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracținuii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie alcoolică în sânge mai mare decât limita legală.

Sursa:www.ponturidespre.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.