News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Deszăpezirea podului de la Calafat, discutată la Vidin

Deszăpezirea podului de la Calafat, discutată la Vidin

Prefectul judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, şi guvernatorul regiunii Vidin, Krastyo Spasov, s-au întâlnit, ieri, la Vidin.  Această întâlnire a fost iniţiată de prefectul judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, după vizita de acum o lună, la Craiova, a directorului executiv Andreev Vladimir, reprezentantul societăţii comerciale mixte româno-bulgare Danube Bridge Vidin-Calafat, pentru a discuta unele probleme legate de organizarea eficientă, cu caracter transfrontalier, a funcţionării normale a infrastructurii care leagă localităţile Calafat şi Vidin pe timpul sezonului de iarnă 2013 - 2014, dar şi problemele privind defecţiunile apărute la stratul asfaltic superior, la numai câteva luni de la inaugurare.

Din partea română au participat: prefectul  judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, colonel Florea Constantin, inspector-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al Judeţului Dolj, colonel Nicolescu Constantin, inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Lumezeanu Adrian, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, Titu Mungiu, directorul adjunct  al societăţii comerciale mixte româno-bulgare Danube Bridge Vidin-Calafat, iar partea bulgară a fost reprezentată de oficialii regiunii Vidin.

Referitor la deszăpezirea tronsonului rutier pe porţiunea aferentă podului Calafat - Vidin, prefectul  judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, a declarat:
Ar trebui să aplicăm varianta de la Giurgiu, un an să se ocupe partea română şi un an partea bulgară. Cred că este o metodă eficientă, deoarece se elimină problemele care pot să apară între două societăţi atunci când se ocupă în paralel de deszăpezire.

Sursa:www.editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu