Dunareă Calafat - Prometeu Craiova, Sâmbătă, ora 12:00

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
C
alafatul şi Prometeu vor reedita sâmbătă confruntarea de la începutul lui septembrie. Pe atunci, calafetenii s-au impus cu greu în deplasare, însă acum meciul se va desfăşura în cu totul alt context. Campionatul nu mai este la început, putem spune că a intrat bine în pâine, iar evoluţia celor două grupări va ţine cont de mai multe aspecte. În principal de forma de moment a jucătorilor, dar şi de meciurile precedente, care influenţează într-o anumită măsură moralul şi încrederea actorilor principali de pe iarbă. Dunărea Calafat nu stă deloc bine, în ultimul timp cedând fără drept de apel în faţa unor formaţii care au plecat cu şansa a doua.

Nici “pompierii” nu se pot lăuda cu performanţe notabile în ultimele jocuri, dar măcar adversarii au fost ceva mai solizi, excluzând satelitul CS “U” II Craiova, care a obţinut o remiză inexplicabilă pe terenul Prometeului. Va fi un duel de prestigiu, tradiţional pentru ultimele sezoane ale campionatului doljean, ambele echipe fiind constant într-o luptă directă pentru promovare. Jocul va fi cu atât mai interesant acum, că situaţia primelor clasate s-a echilibrat, iar Dunărea Calafat a pierdut din avantajul considerabil pe care îl obţinuse după seria de nouă victorii consecutive din startul campionatului. CSO Filiaşi va fi cu ochii în patru pentru un pas greşit al Prometeului, iar cu o victorie, care relativ ar trebui să vină fără emoţii, pe teren propriu în compania penultimei clasate, Victoria Celaru, filieşenii ar doborî gruparea din Craiova de pe zona de play-off.

Recolta Ostroveni va căuta mâine să îşi păstreze poziţia pe podium şi, dacă se iveşte oportunitatea, să urce chiar până în fruntea clasamentului, asta dacă Bistreţul şi Calafatul nu se vor impune. De asemenea, formaţia din Bistreţ poate doborî Calafatul din postura de lider dacă va trece, acasă, de Vânătorul Desa, iar “pompierii” cel puţin vor remiza la malul Dunării. O rundă cu multe calcule, la sfârşitul căreia partea fierbinte a ierarhiei poate suferi modificări consistente. Etapa se va încheia cu partidele în care nu sunt puse la bătaie puncte la fel de preţioase: SF “Gică Popescu” Craiova - CS “U” II Craiova, Danubius Bechet - Unirea Leamna şi Progresul Segarcea - Amaradia Melineşti.

Suursa:www.editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.