News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunareă Calafat - Prometeu Craiova, Sâmbătă, ora 12:00

Dunareă Calafat - Prometeu Craiova, Sâmbătă, ora 12:00

C
alafatul şi Prometeu vor reedita sâmbătă confruntarea de la începutul lui septembrie. Pe atunci, calafetenii s-au impus cu greu în deplasare, însă acum meciul se va desfăşura în cu totul alt context. Campionatul nu mai este la început, putem spune că a intrat bine în pâine, iar evoluţia celor două grupări va ţine cont de mai multe aspecte. În principal de forma de moment a jucătorilor, dar şi de meciurile precedente, care influenţează într-o anumită măsură moralul şi încrederea actorilor principali de pe iarbă. Dunărea Calafat nu stă deloc bine, în ultimul timp cedând fără drept de apel în faţa unor formaţii care au plecat cu şansa a doua.

Nici “pompierii” nu se pot lăuda cu performanţe notabile în ultimele jocuri, dar măcar adversarii au fost ceva mai solizi, excluzând satelitul CS “U” II Craiova, care a obţinut o remiză inexplicabilă pe terenul Prometeului. Va fi un duel de prestigiu, tradiţional pentru ultimele sezoane ale campionatului doljean, ambele echipe fiind constant într-o luptă directă pentru promovare. Jocul va fi cu atât mai interesant acum, că situaţia primelor clasate s-a echilibrat, iar Dunărea Calafat a pierdut din avantajul considerabil pe care îl obţinuse după seria de nouă victorii consecutive din startul campionatului. CSO Filiaşi va fi cu ochii în patru pentru un pas greşit al Prometeului, iar cu o victorie, care relativ ar trebui să vină fără emoţii, pe teren propriu în compania penultimei clasate, Victoria Celaru, filieşenii ar doborî gruparea din Craiova de pe zona de play-off.

Recolta Ostroveni va căuta mâine să îşi păstreze poziţia pe podium şi, dacă se iveşte oportunitatea, să urce chiar până în fruntea clasamentului, asta dacă Bistreţul şi Calafatul nu se vor impune. De asemenea, formaţia din Bistreţ poate doborî Calafatul din postura de lider dacă va trece, acasă, de Vânătorul Desa, iar “pompierii” cel puţin vor remiza la malul Dunării. O rundă cu multe calcule, la sfârşitul căreia partea fierbinte a ierarhiei poate suferi modificări consistente. Etapa se va încheia cu partidele în care nu sunt puse la bătaie puncte la fel de preţioase: SF “Gică Popescu” Craiova - CS “U” II Craiova, Danubius Bechet - Unirea Leamna şi Progresul Segarcea - Amaradia Melineşti.

Suursa:www.editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu