News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

P.T.F. Calafat: Dosar penal pentru punerea în circulaţie de bunuri susceptibile a fi contrafăcute

P.T.F. Calafat: Dosar penal pentru punerea în circulaţie de bunuri susceptibile a fi contrafăcute

POZĂ DIN ARHIVĂ
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară articole de îmbrăcăminte sportive, inscripţionate cu numele unor  firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. 

În data de 02.11.2013, orele 14:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară la volanul unui autoturism marca VW Golf, cetăţeanul român Petru L., în vârstă de 59 ani.
Procedând la verificarea autoturismului lucrătorii noştri au descoperit în mai multe colete 28 de costume sport inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat bunurile din Vidin - Bulgaria cu scopul de a le face cadou familiei.

Existând suspiciuni că produsele sunt contrafăcute, bunurile în valoare de aproximativ 5.450 de lei dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de către autorităţile vamale.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu