News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

ISU Dolj:Patru incendii în ultimele trei zile

ISU Dolj:Patru incendii în ultimele trei zile

Î
n perioada 15 – 18 noiembrie incendii2013, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 4 incendii, 5 cazuri pentru asistenţă medicală de urgenţă aeriană, o intervenţie descarcerare, la o acţiune pentru asigurarea măsurilor p.s.i., 3 intervenţii S.V.S.U şi 62 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de15.11.2013, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în com. Teasc, sat Secui, aparţinând lui Simion D.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gospodărească, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit din imediata apropiere. Din cauza jocului copiilor cu focul au ars anexă gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp, aproximativ 3 tone plante furajere (coceni), aproximativ 7 tone lemn foc şi o căruţă.

În data de 15.11.2013, Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere, în com. Cerăt, str.Rozelor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la plante furajere, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Din cauza jocului copiilor cu focul au ars aproximativ 3 tone plante furajere (coceni).

În data de 15.11.2013, SVSU Castranova a intervenit cu o autospeciala în localitatea Catranova, pentru stingerea unui incendiu la un adăpost animale, la numita R. Georgeta.
În data de 16.11.2013, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a participat cu un echipaj pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, de stingere a acestora şi, după caz, de evacuare în situaţii de urgenţă, cu ocazia partidelor de volei şi baschet masculin desfăşurate la Sala Polivalentă din mun. Craiova.

În data de 17.11.2013, Detaşamentul Pompieri Calafat, în cooperare cu S.V.S.U. Moţăţei a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere în com. Moţăţei, aparţinând lui Gheorghe T. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la două şure de plante furajere, cu posibilitate de propagare la alte şure învecinate. Din primele cercetări se pare că, din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru generarea incendiului au ars aproximativ 3 tone lucernă şi aproximativ 4 tone coceni.

În data de 18.11.2013, Detaşamentul Pompieri Calafat, în cooperare cu S.V.S.U. Pleniţa a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa cetăţeanului Marius B, din com. Pleniţa. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei, existând posibilitatea de propagare la întreaga casa de locuit. Din cauza unui scurtcircuit electric (conductor electric defect) au ars, 1 pat, 1 şifonier, 2 fotolii, 1 televizor, 1 calculator, 1 geam termopan, 1 uşă din lemn, articole vestimentare şi documente personale.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 8 intervenţii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 2 intervenţii.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 15 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 10 intervenţii.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 8 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 10 intervenţie.
Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 6 intervenţii.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Sursa:ziuadedolj.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu