ISU Dolj:Patru incendii în ultimele trei zile

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Î
n perioada 15 – 18 noiembrie incendii2013, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 4 incendii, 5 cazuri pentru asistenţă medicală de urgenţă aeriană, o intervenţie descarcerare, la o acţiune pentru asigurarea măsurilor p.s.i., 3 intervenţii S.V.S.U şi 62 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de15.11.2013, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în com. Teasc, sat Secui, aparţinând lui Simion D.
La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gospodărească, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit din imediata apropiere. Din cauza jocului copiilor cu focul au ars anexă gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp, aproximativ 3 tone plante furajere (coceni), aproximativ 7 tone lemn foc şi o căruţă.

În data de 15.11.2013, Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere, în com. Cerăt, str.Rozelor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la plante furajere, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Din cauza jocului copiilor cu focul au ars aproximativ 3 tone plante furajere (coceni).

În data de 15.11.2013, SVSU Castranova a intervenit cu o autospeciala în localitatea Catranova, pentru stingerea unui incendiu la un adăpost animale, la numita R. Georgeta.
În data de 16.11.2013, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a participat cu un echipaj pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, de stingere a acestora şi, după caz, de evacuare în situaţii de urgenţă, cu ocazia partidelor de volei şi baschet masculin desfăşurate la Sala Polivalentă din mun. Craiova.

În data de 17.11.2013, Detaşamentul Pompieri Calafat, în cooperare cu S.V.S.U. Moţăţei a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere în com. Moţăţei, aparţinând lui Gheorghe T. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la două şure de plante furajere, cu posibilitate de propagare la alte şure învecinate. Din primele cercetări se pare că, din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru generarea incendiului au ars aproximativ 3 tone lucernă şi aproximativ 4 tone coceni.

În data de 18.11.2013, Detaşamentul Pompieri Calafat, în cooperare cu S.V.S.U. Pleniţa a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa cetăţeanului Marius B, din com. Pleniţa. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei, existând posibilitatea de propagare la întreaga casa de locuit. Din cauza unui scurtcircuit electric (conductor electric defect) au ars, 1 pat, 1 şifonier, 2 fotolii, 1 televizor, 1 calculator, 1 geam termopan, 1 uşă din lemn, articole vestimentare şi documente personale.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 8 intervenţii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 2 intervenţii.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 15 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 10 intervenţii.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 8 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 10 intervenţie.
Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 6 intervenţii.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Sursa:ziuadedolj.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.