News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânără de 27 de ani rănită după o ciocnire între Opel-uri. Șoferul vinovat de accident e începător

Tânără de 27 de ani rănită după o ciocnire între Opel-uri. Șoferul vinovat de accident e începător

Un tânăr de 18 ani din Băilești, a provocat un accident de circulație, ieri după-amiază, din cauza neatenției. Tânărul, la volanul unui Opel, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj și a lovit un alt Opel, o tânără de 27 de ani fiind rănită.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri după amiază, în jurul orei 16.15, în Băileşti, Radu Răduț, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga intrând în coliziune cu un alt autoturism Opel, condus în acelaşi sens de Cosmin Papară, de 30 ani, tot din Băilești. Soția șoferului celui de-al doilea autoturism, Ramona Papară, de 27 de ani, din localitate, a fost rănită în urma impactului.

„Poliţiştii au întocmit în cauză şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu