News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Trei tone de plante furajere au ars la Moţăţei

Trei tone de plante furajere au ars la Moţăţei

Trei tone de plante furajere au ars ieri într-un incendiu izbucnit în localitatea doljeană Moţăţei. Plantele aparţineau unui bărbat din loicalitate. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, la faţa locului a intervenit Detaşamentul  Pompieri Calafat cu două autospeciale cu apă şi spumă, care a constatat că exista posibilitatea de propagare la anexele gospodareşti.
Potrivit pompierilor, cauza izbucnirii incendiului a fost "folosirea sursei de apindere pentru generarea incendiului (foc deschis în spaţii deschise)".

Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu