News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Elevii se pregătesc să intre în vacanţa de iarnă

Elevii se pregătesc să intre în vacanţa de iarnă

Elevii intră în vacanţa de iarnă de mâine, 21 decembrie, şi se vor întoarce la cursuri pe 6 ianuarie.

Din ianuarie, copiii vor mai merge o lună la şcoală după care vor intra într-o nouă vacanţă, de această dată doar o săptămână. Anul acesta, Ministerul Educaţiei a decis ca Semestrul I să nu se mai termine înainte de Crăciun, ci la sfârşitul lunii ianuarie, după vacanţa de iarnă. Următoarea vacanţă a elevilor este cea intertrimestrială, care va începe pe 1 februarie şi se va termina pe 9 februarie 2014. În săptămâna 7-11 aprilie se vor desfăşura activităţi extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Imediat după „Şcoala altfel”, elevii intră în vacanţa de primăvară (12-22 aprilie). Aceasta ar putea fi prelungită o zi sau două având în vedere că anul viitor Paştele va fi pe 20 aprilie. Cursurile se reiau pe 23 aprilie, iar anul şcolar se va încheia pe 21 iunie, când va începe vacanţa de vară. Tezele din semestrul al II-lea se susţin, de regulă, până la data de 23 mai 2014.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu